Wednesday, March 31, 2010

Basmelek Gabriel'den Anne/Babalara...(02/2010)

Merhaba,

Bu ayki mesaj beni şaşırttı, çünkü bu kez daha çok anne/babaları ilgilendiriyor. 12 sene Avrupa'da yaşayıp yeni İstanbul'a gelen biri olarak söyleyebilirim ki, bu konu, özellikle Türkiye'deki anne/babaları çok yakından ilgilendiriyor. Trafiğinden sınav stresine, haberlerden dizilere, hatta radyodaki talk showlara kadar çocuklarımızın seyirci kaldığı ortamları düşününce çok yerinde geldi sözleri Başmelek Gabriel'in.

İşte mesajı:
'Merhaba sevgili dostlarım. Ben Gabriel'im ve bu kez çocuklar hakkında konuşmak istiyorum sizlerle. Onlar birer mücevher sevgili dostlarım. Biliyorsunuz ki onlar büyürken, siz onlara neredeyse 'şekil veriyorsunuz'. Cocuklariniz büyürken size bağlılar, hem duygusal hem de fiziksel olarak.

Onları korumanız çok önemli. Onların içindeki ışığı koruyun, onların saflığını koruyun. Bilin ki onlar çok nazikler (kırılganlar), ve onların korunmaya ihtiyacı var. Çocuklarınızın sert enerjilere ve sizin medya dediğiniz ortama maruz kalmaktan korunmaya ihtiyaçları var. Medyadaki agresifliğin, sert enerjilerin herkesi etkilediği bir gerçek, ama çocuklar için bu etki katlanarak büyüyor. Bu enerjiler çocuklarınızı derinden etkiliyor sevgili arkadaşlarım, onların içindeki ışığı etkiliyor. Onlara saf sevgi verin, bırakın onlar, içlerindeki ışıkla birlikte büyüsün. Bırakın onlar, içlerindeki ışığı besleyebilsinler. Zihin ve vücutları bu sert enerjilere maruz kaldığında, o minik kalpleri acı duyuyor, ve biz bu acıyı onların enerji alanında çok net görebiliyoruz.
Cocuklariniz eğlenmeli, oyun oynamalı, bol bol gülüp, coşku duymalılar hayatta. Onları stresten koruyun. Onlara saf sevgi verin ve kendi stresinizi, kızgınlığınızı onlara yansıtmayın. Kendinizi tutamayacağınızı hissettiğinizde bir an durun ve çocuklarınızın gözlerine bakın - gözlerinin derinliklerine bakın ve onların özünü (ruhunu) görün. Onların gözlerinde ''gerçeği'' göreceksiniz. O zaman ''uyanacaksınız'' ve hisleriniz değişecek. Eğer onlarla gerçekten iletişime geçeblirseniz (İngilizce'de if you truly connect), hareketleriniz sevgiden kaynaklanacak.

Bu zamanlar çok önemli zamanlar sevgili arkadaşlar, ve çocuklarınız birçok şey yaşıyor. Bilin ki şu anda onlar için en önemli şey, sevgi ile büyümeleri. Stresten uzak olmaları. Sert enerjilerden, ortamlardan uzak olmaları. Onları besleyin sevgili arkadaşlarım, bunun ödülünü alacaksınız. Onları sevgi ile doldurun, ve o sevgi, size mutlaka geri dönecek. Çocuklarınıza verdiğiniz sevgi, bir ömür boyu onlarla kalacak. Ve siz bunun karşılığını alacaksınız, onlarca, binlerce kez fazlasıyla.

Sevgiyle kalın arkadaşlarım.

Başmelek Gabriel.''

1 comment:

  1. Özür diliyerek sizin yazınıza karışmak zorunda kaldığımı hissettim.Melek kelime anlamıyla kral anlamına gelir ve Enerji konumlarından birinin En büyük varlığı ve ya kralıdır.Gabriel[tanrının(ışığın)gücü] yanınıza direk gelmiycektir.Çünkü o Archangel yani Baş melektir.Yani onun altında binlerce melek vardır.Siz çağırırsanız ancak sizin denkliğinize uygun olan bir elçi melek yollanır.Ya da bir Emanuelle gelir.En muhtemel egregori seviyesinde izliyciniz sizinle bağlantıya geçer. Ki işin komiği genelde düşük seviyeli bir demon gelip sizin ruhunuzu almaya çalışır.Kontrolünüzü kesinlikle alır.
    Diyelimki bir başmelek geldi yanınıza,eğer kanatlarını açarsa yanarak yok olursunuz.Açmazsa kalp krizi geçircek noktaya gelirsiniz.Bu demonlardada geçerlidir çünkü güç hissedilir.Nefillim değilseniz kesinlikle dayanamazsınız.
    O yüzden bilmelisiniz ki Michael Gabriel Uriel Anael(Haniel) Israel(Azrael) vb adlar aslında bir bakanlık gibi konum belirtir.Işıktan yapıldıkları için El kelimesi vardır.Kaybedince ışıklarını ax takısı alırlar.Işığını kaybetmeden düşenlerse adsal bir değişime uğramazlar.Yerlerine adı biraz değişmiş başka biri gelir.
    Ve Siz isteğinize uygun olan melekten uygun şekil ve dualarla istediğinizi yapmasını dilersiniz.Gabriel çocukları ve hamileleri sever bu doğrudur.Ama sizinle direk bağlantıya geçmez rüyalar ya da insan konumuyla bağlantıya geçer.

    ReplyDelete